Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Texas

Nemovitosti na prodej v Texasu

Na severu hraničí s Oklahomou; na severovýchod s Arkansasem; na východ s Louisianou; jihozápad s Mexikem; na západ s Ním Mexikem; na jihovýchod s výhledem na Mexický záliv. Červená řeka je částí severní hranice, část řeky Sabine je východní a Rio Grande s Mexikem.

Prodej nemovitostí v Texasu klesl o 3,2%. Poptávka po bydlení však zůstala obzvláště silná kvůli pokračující ekonomické expanzi státu. Vývojáři zrychlili nabídku na straně nabídky, ale poptávka po nemovitostech k prodeji v Texasu se tvrdě potýkala. Stavební firmy se nadále potýkají s nárůstem nákladů na půdu, práci a dřevo, stejně jako změnou předpisů. Spolehlivost případu se v celém státě zhoršila.

Po léta Texas stavěl situaci, kdy rodiny mohou žít dobře s mnoha, mezi nejpohodlnější v USA.

Podobně, nedávná studie naznačuje, že Texaské případy jsou rychlejší než osobní příjmy státu. Toto zvýšení cen se v celém státě nevyskytlo správně.

Ale stále můžete najít ideální nemovitost k prodeji v Texasu.

Texas také pokračuje ve výbušném populačním růstu a získává téměř 1100 lidí denně. Podle posledních odhadů sčítání lidu, největší města v Texasu: Conroe, Frisco, McKinney a Georgetown, všichni se nacházejí v největších metropolitních oblastech státu.

Stavební firmy v Texasu se potýkají s vysokou poptávkou po jednorázových případech za přijatelné ceny. Jedním problémem, který musel čelit, je nedostatek kvalifikovaných pracovníků ve stavebnictví po zhroucení nemovitosti s velkou recesí.

Náklady na pozemky představují 20,4% domácích cen Texasu, historicky vyšší a v roce 2000 nárůst o 14,1%.

Vládní tlak také hraje roli v oblasti nemovitostí za prodejní ceny v Texasu. Podle texaské nadace pro veřejnou politiku mnoho měst v Texasu reagovalo na rychlý růst zavedením přísných územních kodexů s odkazy na vývoj, zvyšující poptávku a ceny.

Zvýšení nákladů spojených s výstavbou způsobilo, že vývoj bydlení se středním příjmem složitější a méně výnosný pro domácí stavitele. Výsledkem je, že výstavba rodinných domů se přestěhuje od základního bydlení a směrem k větším, dražším a výnosnějším domácnostem.

Není to dobré období koupit nemovitost na prodej v Texasu, ale je to velmi atraktivní země především pro rodiny.

Sousední státy Texas jsou: Nové Mexiko, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

  •  
    Přesun do Texasu: vše, co potřebujete vědět

    Přesun do Texasu: vše, co potřebujete vědět 'Lone Star State' '' 'stav osamělé hvězdy' '. Takhle je definován Texas, národ, jehož mottem je "přátelství". Po několika válkách nezávislosti se v roce 1845 stala součástí Spojených států. Toto spojení však neztratilo Texas svou pravou jedinečnou ident ...

  •  
    Krátké přestávky ve Spojených státech. Top 3 Američané.

    Krátké přestávky ve Spojených státech. Top 3 Američané. Na podzim přijela a čistě letní turistické destinace jsou vyčleněny většinou investorů. Zaměřuje se na mírnější oblasti a opouští pobřežní a karibské oblasti. Jaké jsou tři nejlepší místa pro dovolenou v Americe? Začneme od třetí poz ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Tato stručná nastěhování v domácnosti je již ve výstavbě a bude k dispozici v říjnu. Obraťte se Ernieho přímo pro bližší informace a informace o dost...
Cod. 19537

Prodat Vila, Texas, Fort Worth, Southlake, 560, Truelove Trail, Southlake Tx 76092

15,192,336.35CZK
Prodat
Vila

504.37 m²
Současné a elegantní domácí, kompletně zrekonstruovaný vč. vlastní dřevo a travertin podlahy, žula a přírodní kámen koupelny a more.New SS spotřebiče ...
UNAVAILABLE
Cod. 12868

Prodat Zemědělská půda, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

21,067,954.88CZK
Prodat
Zemědělská půda

3510 m²
Tato nemovitost se nachází
UNAVAILABLE
Cod. 12321

Prodat Vila, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

97,848,946.01CZK
Prodat
Vila

5600 m²
Konečným Waterfront Estate!
UNAVAILABLE
Cod. 12319

Prodat Venkovská usedlost, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

46,817,677.51CZK
Prodat
Venkovská usedlost

10600 m²
Landmark Country Estate pozvednutý vysoce
UNAVAILABLE
Cod. 11959

Prodat Venkovská usedlost, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

9,363,535.50CZK
Prodat
Venkovská usedlost

1994 m²
V blízkosti 2000 čtverečních stop obytná plocha
UNAVAILABLE
Cod. 11730

Prodat Zemědělská půda, Texas, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

280,906,065.09CZK
Prodat
Zemědělská půda

40 m²
Obecné informace nemovitosti:
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB